Veckans kvällsbuffé

På Apple Hotel serverar vi kvällsbuffé dagligen kl. 18.30 - 21.00. Buffén ingår för alla våra boende gäster och består av en varmrätt, en riklig salladsbuffé där det även finns matigare sallader, bröd och kaffe. Ibland överraskar kocken med hembakt bröd eller något extra gott på buffén.

Meny vecka 25

Menyn för kvällsbuffén uppdateras varje måndag för innevarande vecka. All mat lagas på plats i köket. Då det ibland är svårt att planera hur många gäster som kommer och äter reserverar vi oss för ev. kortfristiga ändringar av menyn som inte annonseras här.

Kvällsbuffén ingår i vistelsen för alla våra boende gäster! Är du inte gäst på hotellt går det bra att köpa kvällsbuffé för 149 kr per person. Är ni ett större sällskap än tre personer, så behöver ni meddela oss senast dagen före ankomst att ni kommer och vill äta.

Allergi och överkänslighet

Har du någon allergi eller behov av någon specialkost, så kontakta oss före ankomst. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov, men behöver veta det innan.

På kvällsbuffén finns de viktigaste allergenerna utmärkta. Är det något annat du undrar eller vill veta innehållet mer i detalj, så prata med någon i köket för mer information!

Smaklig måltid!

Måndag 18/6

Ungersk gulasch med kummin och paprika,
serveras med ris

Tisdag 19/6

Fläskkarré med salvia och balsamicosky,
serveras med purjolökspotatis

Onsdag 20/6

Rimmad torskfilé med räkor, ägg och dill,
serveras med smörad färskpotatis

Torsdag 21/6

Kyckling Marengo med smålök och champinjoner,
serveras med wokad pasta

Fredag 22/6

Midsommarbuffé med matjessill, ägg, lax, gräslök, köttbullar och prinskorv

Lördag 23/6

Grekisk nötfärsbiff med tzatsiki,
serveras med rostaad potatis

Söndag 24/6

Ungstekt bratwurst med tomater och lökgrädde,
serveras med färsk potatis

 

Dela på...