Veckans kvällsbuffé

På Apple Hotel serverar vi kvällsbuffé dagligen kl. 18.30 - 21.00. Buffén ingår för alla våra boende gäster och består av en varmrätt, en riklig salladsbuffé där det även finns matigare sallader, bröd och kaffe. Ibland överraskar kocken med hembakt bröd eller något extra gott på buffén.

Meny vecka 34

Menyn för kvällsbuffén uppdateras varje måndag för innevarande vecka. All mat lagas på plats i köket. Då det ibland är svårt att planera hur många gäster som kommer och äter reserverar vi oss för ev. kortfristiga ändringar av menyn som inte annonseras här.

Kvällsbuffén ingår i vistelsen för alla våra boende gäster! Är du inte gäst på hotellt går det bra att köpa kvällsbuffé för 149 kr per person. Är ni ett större sällskap än tre personer, så behöver ni meddela oss senast dagen före ankomst att ni kommer och vill äta.

Allergi och överkänslighet

Har du någon allergi eller behov av någon specialkost, så kontakta oss före ankomst. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov, men behöver veta det innan.

På kvällsbuffén finns de viktigaste allergenerna utmärkta. Är det något annat du undrar eller vill veta innehållet mer i detalj, så prata med någon i köket för mer information!

Smaklig måltid!

Måndag 20/8

Wokad nötfärs med juliennegrönsaker och vitlökssås,
serveras med nudlar

Tisdag 21/8

Ugnstekt fylld falukorv med tomat och lök,
serveras med kokt
 potatis

Onsdag 22/8

Kummel med räkor och dill,
serveras med kokt potatis

Torsdag 23/8

Fransk köttgryta med smålök och champinjoner
serveras med ris

Fredag 24/8

Kotlettrad med rostad lök och haricots verts,
serveras med ugnsstekt potatis

Lördag 25/8

Kyckling med rosépepparsås,
serveras med pasta

Söndag 26/8

Bratwurst med vitlökssås,
serveras med stekt potatis

 

Dela på...