Veckans kvällsbuffé

På Apple Hotel serverar vi kvällsbuffé dagligen kl. 18.30 - 21.00. Buffén ingår för alla våra boende gäster och består av en varmrätt, en riklig salladsbuffé där det även finns matigare sallader, bröd och kaffe. Ibland överraskar kocken med hembakt bröd eller något extra gott på buffén.

Meny vecka 16

Menyn för kvällsbuffén uppdateras varje måndag för innevarande vecka. All mat lagas på plats i köket. Då det ibland är svårt att planera hur många gäster som kommer och äter reserverar vi oss för ev. kortfristiga ändringar av menyn som inte annonseras här.

Kvällsbuffén ingår i vistelsen för alla våra boende gäster! Är du inte gäst på hotellt går det bra att köpa kvällsbuffé för 149 kr per person. Är ni ett större sällskap än tre personer, så behöver ni meddela oss senast dagen före ankomst att ni kommer och vill äta.

Allergi och överkänslighet

Har du någon allergi eller behov av någon specialkost, så kontakta oss före ankomst. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov, men behöver veta det innan.

På kvällsbuffén finns de viktigaste allergenerna utmärkta. Är det något annat du undrar eller vill veta innehållet mer i detalj, så prata med någon i köket för mer information!

Smaklig måltid!

Måndag 16/4

Bolognesås med rödvn och paprika,
serveras med pasta

Tisdag 17/4

Kotlettrad med soltorkade tomater och äppelmos,
serveras med rostade rotsaker

Onsdag 18/4

Wokad nötfärs med aioli och rotsaker, 
serveras med nudlar

Torsdag 19/4

Biffcurry med röd curry och wokgrönsaker,
serveras med basmatiris

Fredag 20/4

Paprikabakad kolja med vitvinssås,               
serveras med grönsakscouscous

Lördag 21/4

Högrev med grönpepparsås och fänkålschutney,
serveras med potatisgratäng

Söndag 22/4

Nasi goreng med fläskkött, paprika, ris och vitkål,

 

Dela på...