Veckans kvällsbuffé

På Apple Hotel serverar vi kvällsbuffé dagligen kl. 18.30 - 21.00. Buffén ingår för alla våra boende gäster och består av en varmrätt, en riklig salladsbuffé där det även finns matigare sallader, bröd och kaffe. Ibland överraskar kocken med hembakt bröd eller något extra gott på buffén.

Meny vecka 8

Menyn för kvällsbuffén uppdateras varje måndag för innevarande vecka. All mat lagas på plats i köket. Då det ibland är svårt att planera hur många gäster som kommer och äter reserverar vi oss för ev. kortfristiga ändringar av menyn som inte annonseras här.

Kvällsbuffén ingår i vistelsen för alla våra boende gäster! Är du inte gäst på hotellt går det bra att köpa kvällsbuffé för 149 kr per person. Är ni ett större sällskap än tre personer, så behöver ni meddela oss senast dagen före ankomst att ni kommer och vill äta.

Allergi och överkänslighet

Har du någon allergi eller behov av någon specialkost, så kontakta oss före ankomst. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov, men behöver veta det innan.

På kvällsbuffén finns de viktigaste allergenerna utmärkta. Är det något annat du undrar eller vill veta innehållet mer i detalj, så prata med någon i köket för mer information!

Smaklig måltid!

Måndag 19/2

Örtbakad fläsksida med sås på soltorkade tomater,
serveras med potatisgratäng

Tisdag 20/2

Biff á la Lindström med rödbetor och kapris, 
serveras med ugnstekt potatis

Onsdag 21/2

Fransk köttgryta med champinjoner och smålök,
serveras med pilaffris

Torsdag 22/2

Citron- och dillbakad lax med pepparrotssås, 
serveras med örtslungad potatis

Fredag 23/2

Wokat fläskkött med rotfrukter och gräddsås,
serveras med pasta

Lördag 24/2

Variation på kyckling med barbequesås,
serveras med rostade rotsaker

Söndag 25/2

Jambalaya med chorizokorv, kyckling
serveras med ris

 

Dela på...