Vi har haft problem med vår mail!

Har du mailat oss och inte fått svar? 8/12 och 9/12 låg vår mailserver nere och vi saknar mail har skickat till oss under de dagarna eller i veckan före. Hör av dig till oss om du har mailat och inte fått något svar!

Mailproblem

Från morgonen 8/12 runt kl. 8 till kvällen 9/12 fungerde inte vår mail på Apple Hotel. Nu fungerar inkommande mail och vi kan även skicka mail igen. Det var något fel med anknytningen till servern och vår serverleverantör har flyttat allt till en ny server. De jobbar fortfarande på att hitta mail som inte har kommit fram och att allt ska flyta på smidigt och som vanligt igen.

Har du mailat oss och inte fått svar?

Har du skickat ett mail till oss 8/12 eller 9/12 eller i vekcan före? Mail som skickades till oss under de dagarna kom inte fram och alla mail som skickades till oss i veckan före är försvunna... Har du inte fått något svar från oss, så maila oss igen! Eller ring oss direkt på 031-25 11 00! Via telefon är vi tillgängliga dygnet runt och vi hoppas kunna fånga upp allt som vi har missat via mail så fort som möjligt!

Ring oss om du har några frågor eller behöver något snabbt! 031-25 11 00!

Hälsningar,
Apple Hotel Team

Dela på...